Да се яви прислужникът

Бойко Борисов бе привикан от господаря си в Кремъл

9425

Президентът на троянския кон на Русия в ЕС в желанието да се подмаже на господаря си, се появи в Москва и започна да маха с опашка. Сърдитият господар на Кремъл обаче му заяви: къде е оня, дето се прави на европредседател?! Веднага да ми се яви тук, на килимчето! Въпреки генералските лампази, Румен Радев е свикнал да бъде унижаван и преглътна нанесената му обида, както би направил всеки „достоен“ български пълководец, застанал пред руснак.

Българският президент с коефициент на интелигентност колкото на военен е с тотално неясна програма и цел на посещение в Матушката. Най-вероятно се е явил при Отровителя, за да засвидетелства верността и преклонението си пред падпалковник, въпреки собственото кичене с генералски знаци, защото друго не може да му предложи.

Ако искаме да вървим напред, не трябва да ходим в изостанала държава, каквато е Русия. Оттам могат да бъдат внесени единствено деспотизъм, корупция и назадничавост. Аргументите, че там са ходили Макрон или Меркел, не са адекватни, защото те са лидери на най-значимите европейски държави и „част от задълженията им“ е да комуникират със сатрапи, диктатори и държави от Мезозоя1, но ние не сме от такъв ранг. Естествено, може да комуникираме с Русия, но без излишни привиквания, приклякания и прибежки. Много ясна разлика трябва да се прави между т. нар. „братушки“, с които сме имали „дълбоки културни и исторически връзки“ от държавата Русия, която е автократична, олигархична, терористична, диктаторска и поробителска. Не може представител на мракобесни тайни служби да е демократичен президент или бледо подобие на такъв. Неговите ръце са изцапани с кръв още от времето на Студената война. Убийствата на журналисти и политически противници рязко скачат при управлението на Путин и могат да бъдат сравнявани само с времената на Йосиф Висарионович. Друг съвсем косвен факт, който ни навежда на същата мисъл е: по времето на президентския мандат на Медведев (един безобразен цирк, организиран от падпалковник) коефициентът на смъртност сред политическите противници и критици рязко спадна, нещо повече — дори се забеляза някаква по-голяма свобода сред медиите. Все пак Дмитрий Медведев не беше такъв деспот, сега2, след като Путин официално пое кормилото на изостаналата държава за 3-ти път, корумпира „заместника“ си. Онзи прие чудесните вили и лукс, сякаш са му са се полагали от дете и вече никак не е онзи Медведев, който е спирал политическите убийства и давал по-голяма свобода на медиите. Нищо чудно при поредната рокада да видим един много по-кръвожаден Медведев, въпреки че Путин има някакви планове за него в този мандат и те май няма да завършат добре за Митята.

Спасителят от Банкя се ослушва и още не е изкозирувал на господаря си, но съм сигурен, че ще заеме стойка „Г“ и ще оближе патъците на червения си господар. Навярно в столицата на Империята на злото, прислужникът ще получи инструкции относно строежа на АЕЦ Белене и някой друг руски гъзов проект, а след като се завърне ще ни съобщи как с господаря на Кремъл и Света са обсъдили бъдещето на ядрената енергетика извън галактиката Млечен път. Няма да има и слово за получените ритници от Путин, нито пък за обещаните комисионни за него и Пеефски. Правителството, с прислужник начело, е напълно способно да стовари върху българския народ дълг в размер на десетки милиарди евро за руски поробителски проекти, без да му мигне окото.
Внимателно трябва да следим визитата на Прислужника3, защото Военния4 вече е раздавал някакви обещания, които трябва да бъдат потвърдени. Навярно хитрият падпалковник е бил излъган навремето с един „голям шлем“ от един голям мошеник (агент Гоце) и сега иска стоманени гаранции за поробителската си политика.

Бележки

  1. Стилистична употреба на геоложката ера, част от еона Фанерозой, в който живеем и днес. Мезозойската ера е известна като „ерата на влечугите“ {б.ред.}
  2. Тогава, когато е поел управлението за 3-ти път, защото в началото на м. май 2018 г. започна 4-тия мандат на Владимир Путин като президент на Руската федерация. {б.ред.}
  3. Не е ясно дали подобна визита въобще ще се състои, въпреки убедеността на автора. {б.ред.}
  4. Граматически обусловено отсъствие на пълен член. {б.ред.}

Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here