Секси морски снимки на Бялата Златка

След затварянето на култовото заведение „Какаовият плаж“ от по-честния патриот, се появи мурзилката, за да го отвори

3799

Неравната борба между един вицепремиер и представителите на мафията се увенча с частична минимална победа на първия. Вчера сам той се похвали, че е затворил „Какаовия плаж“, но новината не беше потвърдена от други институции, а от НАП направо беше опровергана (било наблюдавано заведение и като такова те наблюдавали бачкане на пълни обороти). Категорично съм срещу идеите на този вицепремиер за Пирин и др. негови „изцепки“ (например: защитата на глупави държавни служители, пътуващи в I класа на редовните авиокомпании, когато плащат данъкоплатците и вояжи с Райън или Уиз Еър, когато плаща от джоба си), но в борбата му с мафията в правителството (дори неговата глава), парламента, институциите, цялата държава и плажовете трябва да бъде подкрепена.
Омръзнало ми е да гледам тези изроди-инспектори на Столична община, които глобяват всеки нещастник дръзнал „да наруши“ някаква тъпа разпоредба, а не закачат „големите“. Аналогична е ситуацията с групата за „мокри поръчки“ на НАП, която преследва дребните търговци, а на тези, които плащат на шефовете, са принудени да помагат в документацията, за да приключи проверката „без констатирани нарушения“. Винаги страдат дребните риби, а на големите се прощава. Затова тази акция на Валери Симеонов трябва да бъде приветствана, защото е насочена към безчинствата на грамадните акули, които не са били притеснявани от никакви институции, за разлика от дребните рибки наоколо.
Вицепремиерът не постигна кой знае какво, защото заповедите за преустановяване на експлоатацията на заведенията няма да се изпълнят. Ще се намерят някакви мотиви за това – няма да са надлежно връчени, а услужливият и корумпиран съд ще ги отмени. Преди това обаче, Бялата Златка се появи на морето, за да демонстрира тоталната си поквара. Такава руска красавица не можеше да не се появи непридружена, компания й правеше тъпата физиономия на главния секретар на Пеефски. Заслужава си да се напомни, че през същата развалена партия много от валетата на корпулентния бизнесмен се вмъкнаха във властта. Няколко имена: министър Потръчко (като шеф на Агенцията за приватизация подари на Пеефски Булгартабак и дипломатическия клуб), шефката на Агенцията по вписванията (която тези дни постигна грандиозни успехи в управлението на „повереното й ведомство“, а като член на КЗК разглежда всички преписки на Шиши, може би е излишно да добавям, но все пак – всички са решени в полза на „най-успешния“ български бизнесмен за последните 100 год.), зам.-министър на финансите и ексшеф на НАП Бойко Атанасов (активно помагал на Шиши в данъчно-осигурителните престъпления) и други. В държави като нашата отвратителните винаги побеждават отвратените.
Бялата Златка „изгря“ на кориците на много списания и телевизии точно в родния град на Симеонов и започна атаката си срещу страхливата държавна администрация. Руското мекере беше откъснало от витрините на подзащитните му заведения заповедта за затваряне и нагло лъжеше, че държавните институции нямали право да издават такива заповеди без да го питат. Това са политиците в тази скапана държава. Точно манекенката на необразоваността, неинтелигентността и развалата, превърнала политиката в търговия с влияние, се вихри във всички медии и по най-безпардонен начин защитава корупцията и корупционерите. Никоя руска повлекана не се е радвала на такова медийно отразяване, а „снимката“ на Бялата Златка с Лазеров излъчва толкова много секс, че Гаджева направо трябва да е получила удар.

Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here