Реквием за Навални

Руският диктатор уби най-добрия руснак

34568

Няколко мига преди да настъпи пролетта Алексей Навални (47-год.) бе убит от най-отвратителното чудовище на нашите дни. Той си отиде с толкова оптимизъм и с толкова позитивизъм, че човек се чуди кое даваше тези сили на Алексей. Изпратен в най-северния концлагер, при най-ниските температури и тежки условия, Навални се шегуваше и усмихваше сякаш се намира на Ривиерата. Нещо повече, след отравянето му от Путин (71 год.) с Новичок на 20.8.2020 г. по време на пътуването му от Томск до Москва и последващото му лечение в болница Шарите, Берлин, Навални беше посъветван да не се завръща в Русия, защото ще бъде убит, но той се завърна. Толкова смел, толкова доблестен, толкова честен човек няма по света. Днес 16.2.2024 г. предричаната му участ го застигна. Той бе безмилостно убит от едно миризливо и гнусно джудже, наричано галено „стопанин на Кремъл“.
Точно преди седмица американският журналист Тъкър Карлсън (54 год.) взе интервю от чудовището (оригинално видео тук). Либералният свят заклейми Карлсън, защото давайки думата на Отровителя участва в пропагандата на руския диктаторски режим. Либералните общества мутираха до толкова уродлива степен, че с всички сили искат да се разправят с много демократични ценности, но с особен хъс желаят да унищожат свободата на словото. Това всъщност издава собствената им несигурност – не искат мирното гражданство да сеща със сетивата си истината, та всячески се стремят да го предпазят като захлупят сетивата му с лепкава слуз, която разливат в изобилие. А de facto това интервю е великолепно: от него стават ясни много неща, които не се артикулират на висок глас – кремълското джудже е напълно лудо, клиничната картина при него се е влошила до такава степен, че в нормално лечебно заведение щеше вече да му администрирана камизолка1. Палачът Путин така се вживява в ролята на световен ментор, че който успее да премине 15’ от двучасовото интервю – задължително трябва да получи $1 млн. За тези 125 минути кръволокът премина най-малко през 2 психиатрични редуващи се епизоди2 – хипоманиен и епизодична пароксизмална тревожност. Първият епизод се характеризираше с леко до средно повишено настроение, енергия и активност, подчертано усещане за благополучие и висока психическа ефективност, когато разказваше за Историята, нещо като български бакшиш за политиката. За втория епизод беше характерна паниката, внезапни пристъпи на сърцебиене и чувство на задушаване, страха от смъртта и от загубата на контрол, когато говореше за войната в Украйна, все пак давайки си ясна сметка на подсъзнателно ниво за възможна ответна реакция на неговата кръвожадност3.
Слабите мозъци искат да забранят пропагандата на Путин и искат да го изолират от масмедиите в нормалните страни, но това е архитъпо. Излъчването на постоянни интервюта с падпалковник Пусин ще покаже на хората дори с незавидно нисък коефициент на интелигентност несъстоятелността на руския диктатор. Апломбът, с който говори за историята, при положение че е свръхнеграмотен милиционер, щеше да е направо комедиен сериал, ако не беше толкова тъжно, защото става дума за голяма трагедия в Украйна. Трагедия, причинена от същия този лунатик, когото либералните лидери искат да скрият от обществата си. А колкото повече хората се запознават с кръвожадното кремълско джудже с дълбока като Марианската падина алчност и потребност от лукса, толкова повече ще проумеят дяволската и тотално развалената му природа. Не че е трудно да се предположи за нея, та той все пак е гнусен милиционер, но не всеки е с достатъчно високо IQ и не може да се сети толкова лесно. Въпреки поредната тъпотия на либералите, изразяваща се в употребата на политически коректен речник, опознавайки насилника, нормалните хора ще осъзнаят истината. Например политически коректно е „Путин е нарушил международното право, нахлувайки в Украйна“, вместо истината: Путин избива хора, вероломно нахлувайки в собствената им страна. Та този злодей е нарушил неписани човешки правила, известни на човечеството от Каменната ера насам. А Международното право, за което стана дума, е възникнало хилядолетия по-късно.
Достойният човек Навални бе убит от най-мерзкото същество на нашето време. На 17.3.2024 г. в Русия са насрочени президентски псевдоизбори, Навални е убит 4 седмици по-рано. На предишните президентски избор бе направен опит за отравяне на Сергей и Юлия Скрипал (тогава 66-год. и 33-год. съответно) 2 седмици по-рано4. Много лидери излъчиха посланията си след полупотвърждението на скръбното събитие от „Полярен вълк“. Всички го оцениха като световна трагедия, някои по-глупаво, други по-умно, а трети – брилянтно. Световните лидери на нашите дни също са много тъпи – обявиха, че всички съмнения относно свирепостта на Владимир Владимирович изчезнали яко дим с умъртвяването на Навални. Глупаци! Никакви съмнения не би трябвало да има в никого, който може да чете и пише, поне от десетилетие.
Думи на съпричастност отправиха Камала Харис, 59 год., вицепрезидент на САЩ; Йенс Столтенберг, 64 год., генерален секретар на НАТО; Олаф Шолц, 65 год., канцлер на Федерална република Германия; президентът и премиерът на България (60-год. и 61-год. съответно). Несравнимо най-добрият беше един-единствен – Володимир Зеленски, 46 год., президент на Украйна. Поздравления за прекрасната реч, точните думи, интелигентният анализ на ситуацията и адекватното поведение. Ако в света има експерт по кремълския сатрап, то той се нарича Зеленски.
Една от най-неадекватните реакции, както обикновено, беше на Румен Радев, президент на България: «Светът загуби един от най-изявените борци за човешки права и демокрация. Затова е изключително важно да бъдат изяснени всички обстоятелства около смъртта на Алексей Навални в затвора5 и те да станат достояние на международната общност. Почит пред неговата памет!».
Кой точно да разследва убиеца Путин? Как в скапана диктатура да бъде разследван диктатора? Седмици и месеци бяха необходими на близките и адвокатите му, за да разберат, че Навални е преместен в най-северния лагер на Русия („Полярен вълк“). Установяването на толкова елементарен факт за изключителния Навални в Империята злото е равносилно на стъпването на Луната, та не знам какъв подвиг би бил едно дори получестно разследване. Нима Румен Радев не знае какво е завладяна държава и как у нас разследванията срещу Борисов и Пеефски се прекратяват със заключение за тяхната чистота и святост? Та Русия е много по-прогнила държава и от България! Убиецът от Кремъл отравя противниците си с Полоний и Новичок, вещества, чието набавяне е по силата на няколко души от планетата Земя. Това е сигурен белег, че мръсникът е един-единствен и неговото име е Владимир Путин.
Ето извадки от изказването на Володимир Зеленски: «Току-що стана известно, че Алексей Навални е загинал в руски затвор. Явно е убит от Путин. Путин уби още един опозиционен лидер! За мен е очевидно, че (Навални) беше убит като хиляди други, които бяха измъчвани до смърт заради един човек – Путин, когото не го е грижа кой ще умре, стига да запази поста си. Руският президент Владимир Путин трябва да отговаря за престъпленията си».
Нечистоплътните политици се прикриват зад някакво невъзможно разследване, но избягват да кажат очевидната истина – Путин е убиец, даже сериен убиец, дори масов убиец. На толкова долна твар XXI в. не е ставал свидетел. Самозваният президент на Империята на злото вече трябваше да е получил присъда за Александър Литвиненко и Борис Немцов6. Този изверг дори не трябва да бъде наричан президент на Русия, нормалните държави следва да го лишат от тази титла, защото и за най-тъпите е ясно, че той се е инсталирал там вследствие фалшифициране на избори и не заслужава подобно обръщение. Непризнаването на урода, временно обитаващ Кремъл, е задължително последствие от това последно зверство – убийството на Алексей Навални от Владимир Путин.
В този горестен част думите не стигат, за да опиша личността на Алексей – толкова достоен, безстрашен, честен и добър. Ненавистта ме е стиснала за гърлото и виждам само мръсника, чиято отвратителна визия само увеличава напрежението. В такива моменти се радвам на премахването на Паметника на Съветската армия в София, известен още като МОЧА7 и се чудя кога ще бъде последван от Альоша в Пловдив и особено грозния парк-паметник на Българо-съветската дружба във Варна. Ще ми се да стане преди да пукне пролетта.

Алексей Навални е герой, от тези истинските. Поклон пред личността и делото му! Поклон пред паметта на Навални! Той беше вдъхновение за милиони хора по света и дано да продължи да бъде.

Бележки

  1. Има се предвид не женската долна дреха, а това, което е получило гражданственост като „усмирителна риза“.
  2. Не се употребява ‚бройната форма‘ на съществителното име от мъжки род „епизод“, защото техният общ брой е неизвестен (редуват се многократно 2 епизода). {б.ред.}
  3. Имам предвид дългоочаквания от цял свят пуч или преврат, все едно, но направен от вътрешни за системата люде.
  4. Изборите се проведоха на 18.3.2018 г., а баща и дъщеря Скрипал бяха открити на пейка в английския град Солзбъри на 04.3.2018 г. Подробности PUB.bg, „Упълномощен да убива“, 14.3.2018 г. тук.
  5. За подобно „изясняване на всички обстоятелства“ настоява и Йенс Столтенберг.
  6. Александър Литвиненко, починал на 23.11.2006 г. след отравяне с Полоний, когато е на 43-44 год. (роден е през 1962 г., но на неизвестна дата). Борис Немцов, починал на 27.2.2015 г. след показен разстрел пред Кремъл, когато е на 55 год.
  7. Акроним от {М}онумент на {О}купационната {Ч}ервена {а}рмия. Автор на идеята е Иво Инджев (официален сайт тук).

Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here