Долнопробен милиционер

Предизборните срещи на Медузата, управлявала България цяло десетилетие, са превърнати в нискокачествени сборища с най-малобразованата част от избирателите

32604

В събота (03.5.2021 г.) в пловдивския квартал Столипиново бяха открити разнообразни поощрения за подаване на глас за Хунтата. В цех за алуминиева дограма, собственост на известен политически брокер, сред стимулите са открити дамаджани с алкохол, маратонки, парични средства и списъци с избиратели. За тези списъци обикновено купувачите на гласове твърдят, че са списъци на приятели и познати за сватби и кръщенета, оркестъра и т.н. За по-голяма сигурност в списъка включвали и личните данни на поканените, за да не вземе да се намърда на семейното тържество някой самозванец. На толкова плоски лъжи може да повярва само български съд. В неделя (04.5.2021 г.) в местността Костина1 край с. Рибарица, община Тетевен, област Ловеч, се появи Медузата, която стои начело на Хунтата, във фекално жълта риза и заяви: „Бойко Рашков е като мечка-стръвница, където има (дамаджана) алкохол ще я намери“. Разплутият вожд намекна, че служебният министър на вътрешните работи „обича чашката“. При Бойко Рашков няма такива външни белези, но при Бойко Борисов такива се срещат в изобилие. Освен соматичните признаци, при Вожда се наблюдават и много косвени доказателства, например в предоставените от Мата Хари материали си личи силната привързаност на Диктатора към алкохола (в аудиозаписите заваляше като след погълнат ½ kg твърд алкохол, а пък на снимките се виждаше бутилка Роял Салют на Чивас). Този безскрупулен лидер на долнопробна партия, напълвал неведнъж нощното си шкафче с кюлчета и банкноти, ще си отиде след седмица, а вероятно ще му бъде потърсена и отговорност за злините, но последното не е много сигурно. Сигурно е само, че си отива завинаги.
Огромните кражби на ГЕРБ излязоха наяве благодарение най-вече на Виолета Комитова, която изобличи далаверите в „Автомагистрали“ ЕАД и АПИ2, не по-малко зулуми видяхме в ББР, ДКК и БАИ3, този път благодарение на Кирил Петков. От другия член от „Харвардското трио“ Асен Василев разбрахме за подвизите в НАП, АДФИ4 и обществените поръчки. Атанас Пеканов (пак от „Харвардското трио“) изобличи невероятно некадърния план за възстановяване, изготвен от ГЕРБ под ръководството на Томислав Дончев, който е един необразован паун. Служебният министър на околната среда и водите (Асен Личев) също показа чудеса от храброст. За пръв път толкова високопоставен властник откри една от големите измами на прехода – грабежът на потребителите чрез загубите на вода. Личев с висок глас каза една много стара истина: няма никаква икономическа логика при формирането на цените при ВиК операторите, защото загубите (течовете) в системата се стоварват на клиентите. Същото е и при електроразпределителните дружества, но те не са в ресора на Асен Личев, за да изобличи и тях. А нормалната икономическа логика сочи, че загубите / кражбите / течовете на електричество или вода трябва да са за сметка на комуналните оператори (или поне един съществен дял от тях), което ще ги принуди да ги намалят. Сега не им пука за никакви загуби, защото те се стоварват на потребителите, които нямат никакви лостове за въздействие и в този смисъл не могат да ги намалят, а само да ги увеличат като сами се включат в кражбите.

Фалшификаторът вика: дръжте фалшификатора!

Корупцията в България има ендемични размери. Едни от най-подкупните организации са социологическите агенции, които са на държавната хранилка на Хунтата. Те имат договори с почти всяко държавно или общинско ведомство, за да му предоставят информационни услуги под формата на едни и същи доклади. Тоест, за един и същ нискоквалифициран труд при изготвянето на някакъв нескопосан доклад се заплаща 20 или дори 30-кратно от различни институции. Така около ¼ млн. лв. месечно получават най-долнопробните „социолози“ – Кънчо & Райчо от държавната администрация, Алфа Рисърч около 100 хил., Тренд около 50 хил., Екзакта около 10 хил. Всички тези хрантутници прогнозират розово бъдеще за Хунтата и все още я сочат като победител в изборите. Това е адски изгодно за главната Медуза, защото сега ще може да изпищи „Радев фалшифицира изборите!!!“, „видехте ли преди как винаги се сбъдваха социопрогнозите, когато аз организирах изборите?!?“ и т.н. Печалната истина е че Хунтата фалшифицираше изборите от Костинброд насам с помощта на социологическите агенции. Никога Тирана не би си позволил на изборите да се случи обрат (социологическите агенции да сочат друг за победител, а да ги спечели Той, който ги организира независимо дали лично или чрез прокси), така се получаваше почти пълна хармония между измамните изборни числа и прогнозите. Сега същата схема отново ще свърши добра работа на Диктатора – на изборите ще има обрат, защото агенциите са вземали пари, за да сочат Буци за победител, а тъй като за пръв път от десетилетие изборите ще са честни – Буци няма да е никакъв победител. Тези прогнози не са почивали на никакви демоскопски методи, а само на финикийски знаци, но сега ще позволят на лицемерния Диктатор да реве как „служебното правителство, действало като предизборен щаб на Радев, е фалшифицирало изборите и само затова той не е победител“. Тази схема щеше да сполучи навън, но включването на Тирана в списъка Магнитски на САЩ, ще му попречи и няма да има толкова силен международен отзвук, за да не кажа, че Диктатора може щеше се изложи допълнително.

Звездата на служебното правителсто

И без да е завършил Харвард, Бойко Рашков се превърна в звездата на служебното правителство. Толкова много негови действия ядосаха невъобразимо Тирана, че дори не може да сдържи низките си страсти пред камерите. Това освобождаване на най-долнопробните емоции от най-долнопробното същество в българската политика също е много сигурен белег за предстоящо сбогуване. ГЕРБ си отива завинаги и на 11.7.2021 г. най-много да вземе 40-50 мандата, а ако въобще остане на политическата сцена и следващите избори са редовни – въобще няма да влезе в парламента. Нито един министър от служебното правителство не е по-слаб от борисовите. Наистина тук имаме „Харвардско трио“, Бойко Рашков, Виолета Комитова, Асен Личев, Стойчо Кацаров, Андрей Кузманов, Гълъб Донев, както и не толкова силни министри, но все пак по-силни от тези на Медузата.
Толкова години е бил абсолютен монарх на една държава (макар и еврочленка) и си безчинствал пренебрегвайки най-елементарните правила на демокрацията, разделението на властите и т.н., а сега някакъв служебен вътрешен министър не просто не показва уважение към абсолютния властелин, а демонстративно разпръсква презрението и погнусата си към Диктатора. Затова, както всеки уважаващ себе си долнопробен милиционер, Тирана отправя нападки ad hominem. Колкото по-безпочвени са упреците към Рашков, толкова повече личи потресаващо низката проба на милиционера Буци.

Бележка на автора, 09.7.2021 г., 18 ч.: Бяха оповестени множество социологически проучвания, които поставят ГЕРБ на 2-ро място, т.е. Хунтата няма да е победител от изборите. Разликата с победителя („Има такъв народ“ на Слави Трифонов) е 0.3%, което както признават самите социолози е в рамките на стохастичната грешка. Това не променя духа на материала, тъй като ГЕРБ все още е силно надценена и новите изследвания на общественото мнение имат за цел да намалят срама на социолозите, нищо друго. Така поне ще са предрекли победителя, нищо че са му дали някаква нищожна преднина, която в действителност ще е значително по-голяма и дори си мисля, че Хунтата няма да е втора. Измамните български социолози се стремят да оставят хем вълкът сит, хем агнето цяло – хем ГЕРБ е едва ли не съпобедител в изборите, хем не е. Медузата ще може да „реве като вдовица за…“ как машините, ЦИК, служебното правителство, Румен Радев и ретроградният Меркурий са му отнели победата, която по дефиниция му принадлежи. Збогом5, Диктаторе!

Бележки

  1. Всяка година там се чества Георги Бенковски (на 25 май).
  2. Агенция „Пътна инфраструктура“.
  3. ББР – Българска банка за развитие; ДКК – Държавна консолидационна компания; БАИ – Българска агенция за инвестиции.
  4. НАП – Национална агенция за приходите. АДФИ – Агенция „Държавна финансова инспекция“.
  5. Ортографска грешка със стилистична цел.

Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here