За Гоце руското присъствие е жизнено необходимо

Големият шлем страхува агента на Държавна сигурност и два пъти президент

9252

Не минаха и няколко дни от позорното завръщане на Бойко Борисов от Москва и всички нейни агенти изпълзяха от дупките си, за да правят анализи на ситуацията. Не направи изключение и най-продажният президент на България след Тодор Живков, а именно – др. Гоце. Путиновата подлога се притеснява за руските интереси. Страх го било да не би някой голям брат, живеещ много на запад, отвъд Голямата вода, да се обади на управляващите в България и да забрани руските проекти. Този страх не давал мира на агента Гоце и от размразяването на проекта АЕЦ Белене насам – сън не го хващал. Трогателна е загрижеността на единствения президент, изкарал 2 мандата. В интервю вчера (03.6.2018 г.) за предаването „Неделя 150“ на БНР, Гоце заявява: „Руското икономическо и енергийно присъствие не е желано за мнозина на Запад тук в региона, но за нас то е жизнено необходимо“. Под „за нас“ Гоце явно има предвид себе си и другите руски подлоги.

Ето какво споделя Гоце за руските проекти: „за мен, най-доброто като инвестиция, намерение, можеха да бъдат и като реализация – в годините на българския преход“. Отново трябва да подчертая, че Гоце казва „за мен“, т.е. той вижда изгода от тези проекти за самия него. Няма нормален човек, който да си представя, че от изостанала държава като Русия могат да се получат някакви свестни проекти в XXI в. Русия е изостанала в развитието си (политически), тя е някъде във Феодализма, изостанала е духовно, икономически, технически, космически и въобще – всякак. Мурзилките представят руските проекти (в частност енергийните), защото те други нямат – имат огромни природни залежи и ги експлоатират с ефективността на Бронзовата ера, като някакви грандиозни успехи, но те далеч не са такива. Колкото селянин, роден в с. Сирищник може да вземе Нобел по литература, толкова и руски проект може да е ефективен, некорупционен и икономически изгоден. Тайната на всички тези руски проекти е в съпътстващата корупция, която понякога изчерпва и целия проект. Точно такъв е АЕЦ Белене. От него са отмъкнати милиарди левове, а извършените по него дейности не могат да достигнат 200-300 млн. лв. Затова агент Гоце толкова много милее за тях. Засега си е купил луксозно жилище в София и хотел в Кюстендил, но „ако се реализират“, както мечтае Гоце, ще може да си купи нещо в Париж или Лондон, а защо не и някой хотел на Ривиерата.

Изгодата от всякакви руски проекти се изчерпва с това, корумпираните местни политици да се обогатят, нищо повече. Сметката обикновено се плаща от обикновените хора, а комунистическите чудовища къпят задните си части на Ривиерата. Нека не го позволяваме!

Така стоят нещата с руските проекти през XXI в.

Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here