Бялата Златка от Русия с любов

10986

На 4 и 5 юни т.г. в Москва в „увеселителния парк“, известен като „Панаир на постиженията на националната икономика“, се е провел форум „Развитие на парламентаризма“. Територианското Народно събрание е представено от една от най-съблазнителните ни депутатки, сменила не едно-две ложета на спонсори, по прякор Бялата Златка. На Територията, известна още като „държавата на Златките“, има черна, руса и бяла Златка. Та на този форум бяхме представени от най-палавата скандалджийка от 3-те. Тя е с невероятни претенции за възпитание, изисканост и интелект, но без никакво покритие. Тя дори няма образование, на преклонна възраст си закупи диплома от университета Горно нанадолнище, та сега се фука повече от Бойко с образуванията си.

Русия е една страна с утвърдена парламентарна демокрация. Още от времето на комунизма парламентът е имал толкова съществена роля, че е свел ролята на КПСС до „смешен гумен печат“. В савецкия1 (тогава) парламент са се вземали всички решения, а ЦК на КПСС2 ги е подпечатвал без дори да са искали мнението му. Същото е положението със сегашния господар на Кремъл – падпалковник Пусин, чието мнение няма никакво значение за развитието на Русия – единствено парламентът решава всичко. Както се казва не могат да назначат шеф на някоя конюшня в тайгата без санкция на този най-важен орган. Къде другаде да се организира форум освен на панаира в страната-люлка на парламентаризма? И кой да представлява утвърдена демокрация като Територията, ако не Бялата Златка?

От само себе си се разбира, че сериозността на форума предполага присъствието на изтъкнати стерилни пичове без никакво чувство за хумор, с папийонки и блеснал поглед, зареян в светлото бъдеще. Грандиозното събитие се е провело при активното участие на всякакви панаирджии от различни страни, загрижени от хегемонията на САЩ и долара. Ако имаше едничък представител на Нобеловия комитет, то фондацията Алфред Нобел щеше да фалира, защото щеше да бъде принудена да раздаде толкова много награди на тези бележити умове, че нямаше да остане за поколенията до 3000 г. Нашият горд представител се заканил на американския долар и Америка. Той заявил още: „суверенитетът на нациите отдавна е задушен с кадифените гащи на т.нар. демокрация и глобализъм.  А икономиката на света също от десетилетия не се командва от националните парламенти, а от транссексуални корпорации, които имат в пъти по-големи финансови ресурси и от най-големите национални държави“. Толкова тъпотии в 2 изречения може да събере само неуспял Нобелов лауреат, но все пак акцентите са много интересни. Според Бялата Златка икономиките се „командват“, в неговата опустошена душа командването е начин на живот – командваше капките, командва гаджетата си, командва „Атака“. Всичко в тясната… на Бялата Златка… имам предвид тесния мироглед е свързано с командване и командири. Ако пък знаеше кои са най-големите държави, щеше сигурно да е открил колко нищожни са корпорациите в сравнения с тях, но нейсе. Грамадният интелект на Златката направил бърз преглед на GDPR, като е поставил световен рекорд – в цялото изказване по темата нямало нито една истина. Наложницата „доказала“ връзката между големите корпорации, които чрез регламента искали да фалират честните бизнеси в различните страни. Знайно е, че „честните бизнеси“ се финансират от черни савецки каси, за да играят ролята на Пета колона или мурзилки в тези отделно взети страни. В Територията Съюза3 финансира и политически партии, но това са маргинални партии, с които Бялата Златка или пък агент Гоце нямат нищо общо.

Радваме се на достойното територианско представяне на този висок форум. Радваме се и на присъствието на толкова забележителни личности като Бялата Златка в територианския парламент. Нещо повече – гордеем се. От Русия не можем да получим нищо друго освен любов. А понякога и бели златки или гоцета.

Бележки

  1. Интенционално изписване на „съветския“. {б.ред.}
  2. Централен комитет на Комунистическата партия на Съветския съюз. {б.ред.}
  3. Алюзия за „Съветския съюз“. {б.ред.}

Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here